Mikromotor | Liftovi
339
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-339,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Liftovi

Proizvodi

Usluge

Kontakt

U današnje vreme liftovi više ne predstavljaju luksuz i stvar prestiža već su neophodni za transport putnika i tereta među spratovima. Mi u firmi Mikromotor nastojimo da našim klijentima pružimo vrhunski kvalitet i uslugu.

PROIZVODI

Mikromotor d.o.o. može ponuditi liftove sa električnim i hidrauličnim pogonom kao i sve ostale liftove prilagođene konkretnim potrebama investitora.

 

Uspešna poslovno – tehnička saradnja sa više renomiranih svetskih proizvođača, omogućuje nam da klijentima ponudimo isporuku najsavremenijih liftova od najeskluzivnijih liftova visoke klase do liftova za objekte sa ograničenim budžetom.

 

Možemo ponuditi sledeće svetske brendove u oblastima:

 

  • Liftovskih vrata: Fermator, Telco, Selcom, itd…
  • Pogonskih motora: Sicor, Montanari, Alberto Sassi, ZIEHL-ABEGG, itd…
  • Upravljačke komande: Aybey, Arkel, itd…

Ugrađujemo električne i hidraulične putničke liftove sa ili bez mašinskog prostora. Ugrađeni liftovi mogu biti sa automatskim ili poluautomatskim vratima. Dizajn i veličinu kabine prilagođavamo veličini voznog okna i nameni lifta, uz upotrebu kvalitetnih materijala.

Električni liftovi sa regulisanim pogonom (VVVF) predstavljaju pravo rešenje za poslovne i stambene objekte sa velikim protokom putnika. U zavisnosti od objekta i zahteva investitora ugrađujemo električne liftove sa ili bez mašinske prostorije.

Hidraulični liftovi  – komforna vožnja kao i bešuman rad glavne su prednosti hidrauličnih liftova. Idealni su za stambene objekte. Specifičnost i čvrstina njihove strukture obezbeđuje laku uklopljivost u male prostore. Prilagođeni su visokim evropskim standardima sigurnosti i ekologije.

USLUGE

U mogućnosti smo da ponudimo kompletnu uslugu na području od projektovanja, proizvodnje i montaže, preko servisa i održavanja pa sve do remonta i modernizacije proizvoda kada se za to ukaže potreba.

Kvalitetno obučeni projektantski, monterski i serviserski timovi obezbeđuju visok nivo kvaliteta pruženih usluga. Dugogodišnja tradicija i veliko iskustvo naših zaposlenih obezbedjuje profesionalno obavljanje svih vrsta zadataka u najkraćim mogućim rokovima.

 

Održavanje i servis liftova  Mikromotor d.o.o. trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Svi liftovi u održavanju Mikromotor-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.

 

Remont i modernizacija liftova  Radni vek lifta zavisi od mnogo faktora, najvažniji su učestalost korišćenja, ponašanje putnika, održavanje itd. I uprkos svim naporima, radni vek se procenjuje na dvadesetak godina. Posle toga se preporučuje remont i modernizacija. Naša rešenja za modernizaciju produžuju i unapređuju život lifta, dodavanjem najnovijih tehnologija i usluga koje omogućuju veću sigurnost i uštedu energije.

Koriste se najsavremenije elektronske komponente kako bi se obezbedila fleksibilnost i pouzdanost. Udobnost vožnje i preciznost pristajanja takođe se mogu definisati, dok upravljački sistem VVVF vrata pruža nežniju i mnogo efikasniju kontrolu.

 

Naša usluga se bazira na sistemu “ključ u ruke”, na kompletnom procesu od projektovanja, isporuke, montaže, atestiranja postrojenja i puštanja u rad do redovnog mesečnog održavanja i servisiranja.

Posedujemo servisnu službu od 0-24h, koja je na raspolaganju tokom cele godine.

Projektovanje sa obezbeđenom tehničkom kontrolom, isporuka opreme, montaža.

Organizovanje pregleda o tehničkoj ispravnosti ugrađene opreme u saradnji sa akreditovanim telima. Stručni saveti, dijagnostika kvarova.
Organizovanje periodičnih pregleda o tehničkoj ispravnosti u saradnji sa akreditovanim telima.

 

Usluga mašinske radionice –  mašinbravarsko za demontažno-montažne radove i remont liftovskih mašina, mašinska obrada sa alatnim mašinama, bravarsko-zavarivački radovi, viklovanje (premotavanje) elektromotora, sa ispitivanjem i defektažom, zaštita i farbanje