Mikromotor | Liftovi
339
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-339,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Liftovi

UGRADNJA NOVIH LIFTOVA

SERVIS I ODRŽAVANJE LIFTOVA

Kontakt

U današnje vreme liftovi više ne predstavljaju luksuz i stvar prestiža već su neophodni za transport putnika i tereta među spratovima. Mi u firmi Mikromotor nastojimo da našim klijentima pružimo vrhunski kvalitet i uslugu.

UGRADNJA NOVIH LIFTOVA

Mikromotor d.o.o. može ponuditi liftove sa električnim i hidrauličnim pogonom kao i sve ostale liftove prilagođene konkretnim potrebama investitora.

Uspešna poslovno – tehnička saradnja sa više renomiranih svetskih proizvođača, omogućuje nam da klijentima ponudimo isporuku najsavremenijih liftova od najeskluzivnijih liftova visoke klase do liftova za objekte sa ograničenim budžetom.

 

Ugrađujemo električne i hidraulične putničke liftove sa ili bez mašinskog prostora. Ugrađeni liftovi mogu biti sa automatskim ili poluautomatskim vratima. Dizajn i veličinu kabine prilagođavamo veličini voznog okna i nameni lifta, uz upotrebu kvalitetnih materijala.

 

 

Projekat: lift Stambena Zajednica Ratka Mitrovića

Pored velikog broja liftova, ugrađenih u prethodne dve godine, na adresi Ratka Mitrovića, za Stambenu Zajednicu direktno je dogovoren nov MRL električni lift, koji se sa svojom specijalno dizajniranom kabinom posebno ističe.

SERVIS I ODRŽAVANJE

U mogućnosti smo da ponudimo kompletnu uslugu na području od projektovanja, proizvodnje i montaže, preko servisa i održavanja i remonta i modernizacije proizvoda kada se za to ukaže potreba.

Kvalitetno obučeni projektantski, monterski i serviserski timovi obezbeđuju visok nivo kvaliteta pruženih usluga. Dugogodišnja tradicija i veliko iskustvo naših zaposlenih obezbedjuje profesionalno obavljanje svih vrsta zadataka u najkraćim mogućim rokovima.

Remont i modernizacija liftova  Radni vek lifta zavisi od mnogo faktora, najvažniji su učestalost korišćenja, ponašanje putnika i održavanje. I uprkos svim naporima, radni vek se procenjuje na dvadesetak godina. Posle toga se preporučuje remont i modernizacija. Naša rešenja za modernizaciju produžuju i unapređuju život lifta, dodavanjem najnovijih tehnologija i usluga koje omogućuju veću sigurnost i uštedu energije.

Koriste se najsavremenije elektronske komponente kako bi se obezbedila fleksibilnost i pouzdanost. Udobnost vožnje i preciznost pristajanja takođe se mogu definisati, dok upravljački sistem VVVF vrata pruža nežniju i mnogo efikasniju kontrolu.

Naša usluga se bazira na sistemu “ključ u ruke”, na kompletnom procesu od projektovanja, isporuke, montaže, atestiranja postrojenja i puštanja u rad do redovnog mesečnog održavanja i servisiranja.

Održavanje i servis liftova  Mikromotor d.o.o. trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača. Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Svi liftovi u održavanju Mikromotor-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.

Posedujemo servisnu službu od 0-24h, koja je na raspolaganju tokom cele godine.

Usluga mašinske radionice –  mašinbravarsko za demontažno-montažne radove i remont liftovskih mašina, mašinska obrada sa alatnim mašinama, bravarsko-zavarivački radovi, viklovanje (premotavanje) elektromotora, sa ispitivanjem i defektažom, zaštita i farbanje.