Mikromotor | O nama
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

O nama

Mikromotor d.o.o.

MIKROMOTOR D.O.O. je osnovano 1990. godine kao proizvodno-uslužno preduzeće iz oblasti elektrotehnike.

Firma je tokom 28 godina, izrasla u uspešnu porodičnu firmu, koja ima preko 50 zaposlenih, poslovni prostor sa proizvodnim pogonom od 2000 m2.

MIKROMOTOR D.O.O. je tehnički kao i kadrovski osposobljen za izvođenje najsloženijih poslova remonta i popravki električnih obrtnih mašina i uređaja, svih vrsta pumpi, remonta i popravke liftova,  ugradnje novih i automatizacija u procesnoj i mašinskoj industriji.

Poruka direktora

Poštovani,

Današnji uslovi na tržištu predstavljaju izazov za sve učesnike u industriji. Naravno, mi u firmi Mikromotor raspolažemo sa velikim bogatstvom koje se ogleda kroz znanje, iskustvo i strast svih zaposlenih. Iskustvo i strast, zajedno sa korporativnom kulturom, čine našu firmu ozbiljnom i snažnom. To nam daje novu snagu da odgovorimo i najizazovnijim ekonomskim uslovima na tržištu.

Za sve naše uspehe, vrlo je bitno da iskažemo zahvalnost našim cenjenim kupcima za poverenje i razumevanje koje su nam ukazali u ovih 28 godina. Takođe, ne smemo da zaboravimo naše zaposlene koji predstavljaju kičmu našeg kontinualnog razvoja. Isto tako, firma Mikromotor posebno ulaže velike napore u ulaganje u nove kadrove koji bi trebali da svojim idejama i znanjem donesu nove poslovne uspehe.

Danas sarađujemo sa više renomiranih brendova iz različitih industrija i lidera u svojim domenima delovanja, te smo ponosni da naš uspeh i sposobnost podelimo na tržištu.

Naša kompanija je finansijski zdrava i dovoljno jaka da odgovori svim izazovima i prilikama na tržištu. Mi razvijamo jaku korporativnu kulturu sa dugom tradicijom poslovanja, te naš konstantni rast, integritet i iskustvo čine za Vas odličnog poslovnog partnera.

Srdačno,